Gave til far

I mine teenageår arbejdede jeg på deltid i en butik, der solgte lidt af det hele. Vi lå i et rigtigt sommerhusområde så vi havde alt fra brænde til sandlejetøj og fra film til konserves. Vi havde selvfølgelig også rigtig mange souvenirer der kunne minde folk om deres ferieophold. En dag da jeg stod alene i butikken kom en ung mand ind. Hans snakkede ikke særlig godt engelsk, men jeg fandt frem til at han ledte efter en gave til hans far. Han ville rigtig gerne have noget personligt, men det var også vigtigt for ham, at gaven var brugbar. Jeg vidste ham derfor over til vores udstilling af cover til iPad Pro og cover til iPad mini 4 og dette faldt i god jord hos ham. Jeg vidste ham, at man selv kunne vælge motiv til vores iPad Pro cover og vores iPad mini 4 cover, og han endte med at købe en af hver – en til ham og en til hans far.

Farsdag

Den unge mand gav mig en rigtig god ide. Jeg havde altid haft svært ved at finde en farsdagsgave til min egen far, men jeg synes at cover til iPhone 6s var en genial ide. Hvis ens far ikke var til iPhone 6s cover Apple, fandtes der mange andre iPhone 6s cover. Der er de meget pæne og lidt alvorlige iPhone 6s cover, men der er også de sjove iPhone 6s læder cover, som både kan være glatte og rynkede alt efter smag. Hvis man gerne vil gøre det ekstra personlig, kan man jo købe et etui til iPhone 6s, hvor man selv bestemmer motivet til.  På denne måde er man i hvert fald sikker på at gaven både er brugbar og personlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *